Openbare bibliotheek Amsterdam


Floppertje


01 apr 2008 - 12:43
floppertje_Michel_Wielick_klein
Kom naar de leuke voorstelling Floppertje. Een onvoorspelbaar verhaal over een onhandig meisje. Een belevenis voor kinderen vanaf 4 jaar, volwassenen en alles wat daar tussen zit. Woensdag 2 april om 15.00 uur in het Theater van 't Woord in de Centrale Bibliotheek Woensdag 2 april, 15.00 uur, Theater van 't Woord, Floppertje
I.s.m. Jeugdtheater Krakeling.

Een onvoorspelbaar verhaal over een onhandig meisje. `Floppertje' is een slapstickachtige voorstelling. `Floppertje' gaat over het voortdurende gevecht van peuters en kleuters met de schijnbaar vanzelfsprekende dingen om hen heen. Een verrassend verhaal over een meisje dat met best goede bedoelingen een chaos creëert met lijm, ontbijt op bed, vliegertouw, verjaardagstaarten en wastabletten.

In `Floppertje' probeert een goedbedoelende maar onhandige kleuter zich staande te houden in het dagelijks leven.
Ze smeert een boterham, knutselt of bakt een taart. Maar de spullen doen niet wat het meisje wil dat ze doen: vouwblaadjes blijven eindeloos aan vingers kleven, taartjes spatten uit zichzelf uit elkaar en pakken melk vallen vanzelf om.

Hoe harder ze probeert om de schade te beperken, hoe erger het wordt. Floppertje staat voor kleuters die alles zelf willen doen. Met een voor iedereen herkenbaar thema, omdat eigenlijk alle kleuters op hun eigen manier `floppertjes' zijn die heel graag willen, maar het nog niet zo goed zelf kunnen.

`Floppertje' is een slapstickachtige voorstelling. De muziek en de geluiden spetteren uit de boxen terwijl drie Floppertjes een dagelijks gevecht met van alles en nog wat aangaan.

Een belevenis voor kinderen vanaf 4 jaar, volwassenen en alles wat daar tussen zit.

Toegang: EUR 7,50. Met OBA-pas of Stadspas: EUR 5,00 (max. 200 personen)
Reserveren: 020-5230801 of klantenservice@oba.nl