Ingezonden persbericht


Bestel het boek 'Medemens' van Herman van Veen:

Medemens
Medemens
Veen, H van

Amsterdam, 2 april 2008

Help je Medemens

Beste redactie,

Herman van Veen schreef Medemens, een persoonlijk document van en over de artiest, die wereldwijd bekendheid geniet als humanitair werker en activist voor de Rechten van het Kind. In Medemens blikt hij terug op zijn jeugd in Utrecht. Hij vertelt waarom zijn vader hem leerde pissebedden en lieveheersbeestjes terug op hun pootjes te zetten als ze op hun rug lagen. Openhartig schrijft hij over zijn familie, vrienden, geestverwanten, gezin en leven. Ook beschrijft hij de ontmoetingen met mensen die altijd wel een steentje willen bijdragen - wat de lezer ook doet, als hij het boek aaanschaft.
Voor de vader
en de moeder
in mijn hoofd
en voor het kind
in mijn hart.

Vijf euro per exemplaar naar goed doel
Vijf euro van elk verkocht exemplaar van Medemens komt ten goede aan een Aids Awarenessprogramma op de Antillen. We willen u daarom vragen of u het boek Medemens onder de aandacht wilt brengen om dit goede doel extra te ondersteunen.

Lezersactie
Een lezersactie rondom Medemens zal de aandacht voor zowel het boek als het goede doel vergroten. Lezers kan bijvoorbeeld worden gevraagd wat Medemens voor hen betekent. Wie is je medemens? Is dat je buur, je verre vriend, ieder (mede)mens of iemand om wie je geeft omdat die het moeilijk heeft? Lezers kunnen hun betekenis van Medemens opsturen naar uw redactie. Wij kunnen namens de Herman van Veen Foundation enkele exemplaren van Medemens, de CD Nederlanders van Herman van Veen of twee vrijkaartjes voor een theatervoorstelling van Herman van Veen ter beschikking stellen.

Wilt u als redactie ook het Aids Awareness Programma en Herman van Veen helpen door het boek Medemens extra aandacht te geven, dan vernemen wij graag uw reactie.

Herman van Veen, Medemens, ISBN 978 90 89100 55 9 (NUR: 300), Prijs: ¤ 17,50.