Gemeente Hengelo

Actueel

Inschrijven kan nog voor FIT NO FAT TEST en beweegprogramma

Hengelo, 2 april 2008

Inschrijven kan nog voor FIT NO FAT TEST en beweegprogramma

Wie graag een actievere leefstijl wil, maar nog net een zetje nodig heeft, kan zich aanmelden voor het programma FIT NO FAT in beweging! Op donderdag 17 april start een wekelijkse groepsbijeenkomst van anderhalf uur onder leiding van een leefstijlcoach. Bewegen en individuele begeleiding staan centraal. Inschrijven kan onder andere na de gratis FIT NO FAT TEST op 12 april. Daar zijn ook nog plaatsen vrij.

Inwoners van de buurten Berflo Es Zuid en Noord hebben allemaal een uitnodiging ontvangen voor de FIT NO FAT TEST op 12 april in sportzaal Groot Driene. Binnen een uur weet de deelnemer hoe het zit met zijn of haar fitheid. Er zijn nog plaatsen vrij voor de test. Inschrijven voor de gratis test kan nog tot en met donderdag 3 april via e-mail aan sport@hengelo.nl of door te bellen met de gemeente (074) 245 97 30.

De inschrijving voor het beweegprogramma sluit op 14 april. Kosten van het beweegprogramma zijn ? 115 voor 26 bijeenkomsten. Meer informatie: www.hengelo.nl > Leven en wonen > Sport en bewegen > FIT NO FAT.