RTL Group

Robert ten Brink op reis voor nieuwe reeks 'All You Need Is Love'

HERENIGINGEN GELIEFDEN, FAMILIES ÉN VRIENDEN

Na de zeer succesvolle Kerst- en Valentijnsspecials, start op vrijdag 4 april bij RTL 4 een achtdelige reeks van All You Need Is Love. Liefdeskoning Robert ten Brink steekt deze afleveringen in een geheel nieuw jasje. Hij laat de studio achter zich en reist binnen- en buitenland af om mensen op onverwachte wijze samen te brengen. Niet alleen worden bijzondere liefdesrelaties (nieuw) leven ingeblazen, ook familiebanden worden aangehaald en vriendschappen van lang geleden hersteld. Mensen die verwachten dierbare personen in hun leven misschien wel nooit meer te zien, komen plotseling oog in oog met elkaar te staan.

Ook nieuw in deze reeks is het verhaal achter die bijzondere liefde, dat verre familielid of die dierbare vriendin. Robert duikt in hun leven en schetst een portret van de mensen in kwestie. Zoals de kijker van All You Need Is Love gewend is, doet Robert er alles aan om het complot tot het laatste moment in stand te houden.

In de eerste aflevering worden de twee hartsvriendinnen Rachel en Deborah herenigd. Zij hebben elkaar al jaren niet gezien, omdat Rachel naar Canada is geëmigreerd. Zij missen elkaar enorm, vooral in moeilijke tijden. Robert neemt Deborah onverwachts mee naar the middle of nowhere van Canadese platteland. Het plotselinge en zeer welkome bezoek maakt de nodige emoties bij de dames los. Verder bezoekt Robert de zestienjarige Linda. Haar danspartner Glenn vindt het hoog tijd dat zij haar biologische vader voor het eerst in levende lijve ontmoet.

Liefde, emotie en vriendschap; Robert brengt het allemaal bijeen in deze nieuwe reeks All You Need Is Love.

Website: All You Need is Love Uitzending: RTL 4, vanaf vrijdag 4 april, tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie/interviews kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6 71 85 98 of karin.bouwknegt@rtl.nl