Gemeente Schiedam


April

Spraakmakende gasten aan Schiedamse Stamtafel

02 april 2008

Bibliotheek Waterweg en LOOK TV organiseren op vrijdag 4 april een nieuwe uitzending van De Schiedamse Stamtafel. Dit keer schuiven aan Ramazan Kondu van de Muradiye Moskee aan het Raam, wethouder Yorick Haan van (onder meer) Verkeer en Vervoer, Henk Eikenbroek, directeur van de ONS Groep en Joke Gaasbeek, rector van het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Ook is te gast de imam van de moskee, Mustafa Deniz.

Het rechtstreekse televisieprogramma De Schiedamse Stamtafel biedt een forum aan bekende Schiedammers, die vanuit hun achtergrond inhaken op de actualiteit. De interviewers leggen het accent op de persoon en de passie van hun gasten. De live talkshow zal op vrijdag 4 april worden uitgezonden vanuit het theater in Bibliotheek Stadserf. De uitzending begint om 21.00 uur en duurt één uur. Interviewers zijn Jan Willem de Boer van LOOK TV en Daphne Meijer van Bibliotheek Waterweg.

De opnamen van De Schiedamse Stamtafel kunnen door publiek worden bijgewoond. Belangstellenden moeten uiterlijk een half uur voor het begin, dus om half negen, aanwezig zijn. De toegang is gratis.