AutoRai

Chevrolet breidt Captiva-reeks uit met dynamische Captiva Sport

(4/4/2008)
Chevrolet lanceert per direct een sportversie van de dynamisch vormgegeven Chevrolet Captiva, de eerste Sports Utility Vehicle in de Europese modelreeks van Chevrolet. Sinds de introductie verlopen de verkopen van de Captiva zeer succesvol. Nu gaat Chevrolet dat succes nog verder uitbreiden met de nieuwe Captiva Sport, die zojuist in de Nederlandse Chevrolet-showrooms is gearriveerd.

âChevrolet is het snelst groeiende automerk van Europa, waarbij ook de Chevrolet Captiva een belangrijke rol speelt, zowel in het privé- als in het zakelijke marktsegment,â aldus Ronald Dubbelman, Directeur Verkoop & Marketing van Chevrolet Nederland. âMet de Captiva Sport in ons programma zal onze aanwezigheid in het groeiende SUV-segment nog prominenter worden.â

Sport-uitvoering

Hoewel alle Captiva-versies al een zeer rijke standaarduitrusting kennen, doet de Sport-uitvoering daar nog een schepje bovenop met een hele reeks sportieve accessoires. Als basis voor de Sport fungeren de 2.0 common-rail diesel en de 3.2 benzine Executive-uitvoeringen inclusief een sunroof. De Captiva Sport is daar bovenop uitgerust met tal van accessoires die het sportieve karakter van het nieuwste Captiva-model benadrukken, zoals:

⢠zwart / rood lederen bekleding met rood stiksel

⢠carbonlook afwerking op het stuurwiel, de deurpanelen en de versnellingspookknop

⢠een lederen versnellingspookknop met rood stiksel

⢠metallic look afwerking op de versnellingspooknop

⢠een lederen stuurwiel met rood stiksel

⢠zwartlederen bekleding op de armsteun met rood stiksel

⢠roodlederen deurbekleding met rood stiksel

⢠een kofferklep strip in carrosseriekleur

⢠een nieuw design 18â lichtmetalen velgen

⢠rode remklauwen

⢠een nieuw design voor de koplampen (black chrome), de achterlichten (smoke), de uitlaatsierstukken en de voorbumper

⢠Chaos Black afwerking op de voorbumper, side molding en de achterbumper

⢠Light Silver afwerking, zoals mistlampringen, handgrepen en dakrails

De Chevrolet Captiva Sport voldoet aan de snel toenemende vraag naar onderscheidende en stijlvolle SUVâs. Hij is beschikbaar met de krachtige en toch zuinige 2.0 liter common-rail turbodieselmotor of naar wens met de soepele V6 benzine.

De Chevrolet Captiva Sport (2.0 diesel) is in ons land leverbaar vanaf ⬠47.895,-. De prijs van de V6 benzine bedraagt ⬠52.995,-.