AutoRai

Kia en Jeroen Bleekemolen samen in pro_ceeâd Driving Challenge

(4/4/2008)

Kia Nederland organiseert dit jaar in samenwerking met Jeroen Bleekemolen de pro_ceeâd Driving Challenge. Dankzij deze Driving Challenge kunnen geïnteresseerde kopers op een actieve manier kennismaken met de sportieve kwaliteiten van de nieuwe, dynamische Kia pro_ceeâd. Bleekemolen zelf is volledig overtuigd van die kwaliteiten en nam recent zelf zijn eigen Kia pro_ceeâd in ontvangst.

Kia Nederland organiseert dit jaar voor het eerst de pro_ceeâd Driving Challenge. Iedereen, ouder dan 23 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs, kan zich via de website www.kia.nl aanmelden voor de pro_ceeâd Driving Challenge 2008. Tijdens de nationale finale op 2 september op het Circuit Park Zandvoort, zal Jeroen Bleekemolen de finalisten van de pro_ceeâd Driving Challenge in een masterclass uitdagen om zich te bewijzen in de nieuwste Kia. De winnaar van de Driving Challenge ontvangt uiteindelijk zijn eigen, splinternieuwe Kia pro_ceeâd.

Goede balans

Jeroen Bleekemolen vertegenwoordigt Nederland dit jaar opnieuw in de spannende A1GP en neemt in 2008 samen met Jos Verstappen en Peter van Merksteijn deel aan de 24 uurs race van Le Mans. Duidelijk mag zijn dat hij daarom een druk bereisd man is en op de openbare weg ook de nodige kilometers maakt. Om blijk te geven van zijn vertrouwen in de sportieve prestaties van de Kia pro_ceeâd en om de samenwerking met Kia te beklinken, heeft Jeroen daarom zelf ook een Kia pro_ceeâd besteld. Recent kreeg hij zijn opvallende, witte pro_ceeâd overhandigd van Cor Baltus, de Algemeen Directeur van Kia Nederland. âWat mij vooral is opgevallen, is de goede balans in de auto. Hij heeft nauwelijks last van onder- of overstuur. Daarnaast vind ik dat de pro_ceeâd er wat sportieve uitstraling betreft duidelijk uitspringt ten opzichte van zijn concurrenten.â Aldus Jeroen Bleekemolen.

Inschrijving voor de Driving Challenge

Begin maart is de inschrijfprocedure voor de pro_ceeâd Driving Challenge gestart en de aanmeldingen stromen inmiddels binnen. Consumenten kunnen zich voor deelname aan de Driving Challenge inschrijven op www.kia.nl. Vervolgens ontvangen de deelnemers per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan het âtheorie-examenâ, dat online wordt afgenomen op www.kia.nl.

De winnaars worden uitgenodigd voor de Driving Challenge finale op het circuit van Zandvoort, op dinsdag 2 september.

Voorrondes via de Kia-dealer

Ook bij diverse Kia-dealers worden van mei tot en met augustus voorrondes georganiseerd voor de pro_ceeâd Driving Challenge. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Test Drive Tracker, die over korte ritten van minimaal 10 kilometer specifieke ritgegevens noteert van de deelnemers. Zo worden tijdens de rit onder andere de tijd, afstand, het remgedrag, de acceleratie, de snelheid en de variatie in snelheid bijgehouden. Op basis daarvan wordt direct duidelijk welke deelnemers zich selecteren voor de finale.

Inschrijven voor de pro_ceeâd Driving Challenge staat nog open tot en met augustus.