Gemeente Alkemade


Aanpassing speelvoorziening Westmeerlaan


02-04-2008

Donderdag 28 maart vond een informatieavond plaats over de aanpassing van de speelplaats aan de Westmeerlaan in Roelofarendsveen. Een werkgroep bestaande uit drie moeders heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het plan.

De speelplaats wordt opnieuw bestraat en voorzien van een nieuw (groen) hek. Ook komen er drie nieuwe toestellen: een klein combinatietoestel, een dubbele schommel en een wipveerelement. Als valdempende ondergronden worden schors en rubber tegels gebruikt. Het groen rondom de speelplaats wordt aangepast met uitzondering van de heg tussen het grasveld en de parkeerplaatsen. De aanwezige omwonenden reageerden enthousiast op de plannen voor de speelplaats. Zij hadden wel vragen over het groenonderhoud rondom de speelplaats. Tevens werd gevraagd om het afschermen van de sloot achter het veldje i.v.m. het plaatsen van twee kleine voetbaldoeltjes.

Inrichtingsplan speelplaats Westmeerlaan

Het inrichtingsplan staat hierboven afgebeeld. Als u nog vragen hebt over de aanpassing van deze speelvoorziening dan kunt contact opnemen met mevrouw Pathuis, tel. (071) 332 72 49 of e-mail i.pathuis@gemeentealkemade.nl.