KNHS


Anita Nederland sponsor Lotje Schoots
4 april 2008
Lotje Schoots Rosa Faia

Lotje Schoots wordt boegbeeld van Rosa Faia Active Sportbras

Met de ondertekening van een sponsorovereenkomst tussen Anita Nederland BV en Lotje Schoots wordt de entree van de Rosa Faia Sportondergoedlijn in de Nederlandse paardensportwereld kracht bijgezet. De Rosa Faia Sportondergoedlijn vult een hiaat in de hippische markt, waar weinig tot geen goed sportondergoed verkrijgbaar is. Dressuurtalent Lotje Schoots wordt het boegbeeld en onderstreept uit eigen ervaring het belang van het functionele, comfortabele en tegelijkertijd modieuze sportondergoed uit de Rosa Faia lijn.

Afgelopen woensdag ondertekenden Lotje Schoots en Johan Meijer, verkoopdirecteur Anita Nederland BV, een overeenkomst inzake sponsoring. Ondergoed specialist Anita Nederland BV is ontzettend trots op het binnenhalen van een talent van het kaliber Lotje Schoots.

Voor ons is de Paardenmarkt relatief onbekend terrein. Met onze nieuwe sportondergoed lijn Rosa Faia willen wij actief acteren op de Hippische Markt. Er is weinig tot geen goed sportondergoed voor deze sector en daar komt met deze lijn definitief verandering in. Tegelijkertijd weten wij als geen ander dat Dames Sportondergoed nog steeds voor veel vrouwen een ondergeschoven kindje is en er nog enigszins een taboesfeer omheen hangt. Daar hopen wij met de samenwerking met Lotje verandering in te gaan brengen.

Hippisch Sportmarketing en Management bureau Triple V bracht Anita Nederland BV in contact met Lotje Schoots. Wij zijn zeer enthousiast over de match met Lotje en zijn onder de indruk van haar kwaliteiten, als sporter en als persoon. De sponsoring houdt in dat Lotje het gezicht wordt van de sportondergoed lijn Rosa Faia en dat Lotje deze ondergoed lijn op een positieve manier naar buiten brengt en promoot. Door Lotje te ondersteunen krijgen wij bovendien relevante productinformatie en kunnen we kijken of we onze producten verder kunnen innoveren, aldus Johan Meijer van Anita Nederland BV.

Lotje Schoots geldt als een van de grootste dressuurtalenten in Nederland. Met haar 19 jaar heeft zij reeds een indrukwekkende palmares opgebouwd. Ook Lotje zelf is erg enthousiast over de samenwerking. Ik weet als geen ander dat het heel erg belangrijk is om goed sportondergoed te dragen dat naast het functionele comfort er ook een beetje leuk uitziet. Dat vind ik absoluut terug in de Rosa Faia lijn. Ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de bewustwording en promotie van de Rosa Faia lijn onder hippische sporters.

De Rosa Faia lijn is te koop bij de betere ruitersportwinkel en lingeriespeciaalzaak.