Uitgeverij het Spectrum


Persbericht


-verschijnt 4 april -

Ander lekkers

Passievolle ervaringen van een Nederlandse swinger

Veel mensen hebben een soort 'Jambers' beeld bij swingers. Swingers zouden asociale mensen zijn, verslaafd aan drank, drugs en seks natuurlijk, die hun lusten in afgelegen boerderijtjes botvieren op mede-stumpers. In werkelijkheid komen swingers uit alle sociale milieus, beroepsgroepen en zelfs geloofsgroepen.

Swingen neemt namelijk sterk in populariteit toe. Elke week laten duizenden mensen zich registeren op daarvoor bestemde sites. Inmiddels zijn er meer dan1 miljoen geregistreerde swingers in Nederland.

Bovendien blijkt uit onderzoek dat het aantal echtscheidingen onderswingers aanzienlijk lager| |is dan onder (zogenaamd) monogame stellen en polyamoreuze stellen: swingers zouden gemiddeld 23 jaar bij elkaar blijven.

Donna Thomas, de schrijfster van Ander lekkers is een mooie, jonge Nederlandse vrouw met een goede baan, partner en twee kinderen en.. een fervent swinger. In het boek Ander lekkers beschrijft zij haar eigen ervaringen met partnerruil. Naast deze passievolle en zinderende ervaringsverhalen, geeft zij antwoord op vragen over wel of niet swingen, biseksualiteit, verliefdheid, de beste parenclubs, eerlijk zijn en nog veel meer.

Ander lekkers biedt tips en concrete informatie voor mensen die ook willen gaan swingen maar de drempel nog te hoog vinden. Voor ervaren swingers is het een feest van herkenning. Maar ook voor niet-swingers is het een prikkelend boek om te lezen.

Titel Ander lekkers
Ondertitel Passievolle ervaringen van een swinger Auteur Donna Thomas
Uitvoering Gebonden
Illustraties Tekeningen

Omvang 128 blz.
Prijs E 12,50
ISBN 9789027466068


Bestellen:

Ander lekkers
Ander lekkers
Donna Thomas