Puzzelrit NewMINIclub ter nagedachtenis van clublid levert ¤ 7.500 op

NewMINIclub, ProLogis en andere sponsors doneren aan het Aids Fonds

Amersfoort, 4 april 2008 - Afgelopen zondag is in Brabant een door de NewMINIclub georganiseerde puzzelrit verreden, ter nagedachtenis aan het onlangs overleden clublid Coen Hoeks. Tijdens de rit van ruim 80 kilometer verzamelden de 115 deelnemende Mini Coopers op een terrein van vastgoedbedrijf ProLogis te Oosterhout. Daar werden ze keurig op kleur geparkeerd en gefotografeerd. Ook werd hier een cheque overhandigd aan het Aids Fonds. Deze cheque, ter waarde van ¤ 7.500, was het resultaat van opbrengst van de puzzelrit en donaties van ProLogis en Zegwaard, dat het terrein van ProLogis in gebruik heeft. De puzzelrit werd gewonnen door 'Sepp', met zijn gloednieuwe British Racing Green Cooper 'S' Mini.

'De NewMINIclub kwam bij ons met het verzoek of zij ons terrein een dag mochten gebruiken voor deze puzzelrit. Daar hebben we graag in toegestemd, aangezien wij gemeenschapsinitiatieven als deze een warm hart toedragen, zeker gezien het feit dat het hier een evenement betrof ter nagedachtenis aan een overleden clublid', zegt Ko Nuijten, First Vice President, Country Officer Benelux ProLogis.

Behalve ProLogis en Zegwaard, werd de puzzelrit tevens gesponsord door GMS Instruments, Dunlop, Beek Auto Racing, Jac. van Dam Verzekeringen, Renova Mini, Unilever, AutoWeek, RIWAX, Mini dealer Ekris, Clemens Totaalkantoor, Auto & Tuning en Van Poelgeest.