Ingezonden persbericht


IT Solution Partners sluit samenwerkingsakkoord met MessageLabs

Amsterdam, 4 april 2008 - MessageLabs, een vooraanstaande leverancier van geïntegreerde e-mail- en webbeveiligingsdiensten aan organisaties in heel de wereld, maakt vandaag een nieuw samenwerkingsakkoord bekend met IT Solution Partners.

IT Solution Partners concentreert zich met een uitgebreide portfolio van ICT-diensten op het aanbieden van waterdichte oplossingen voor problemen die bedrijven zelf door een gebrek aan middelen niet adequaat kunnen aanpakken. Als MessageLabs Certified Partner zal IT Solution Partners vanaf nu ook de MessageLabs e-mail- en webbeveiligingsdiensten aanbieden aan Nederlandse bedrijven. Op die manier krijgt IT Solution Partners dankzij de hoogstaande kwaliteit van de MessageLabs diensten niet alleen de kans om haar klanttevredenheid te vergroten, het zal ook kunnen genieten van bijkomende verkoop- en technische training, marketingondersteuning en kortingen op de diensten. In de toekomst zou de samenwerking uitgebreid worden met de archiveringsoplossingen van MessageLabs, want ook op dit gebied merkt IT Solution Partners een duidelijke behoefte op de Nederlandse markt.

De MessageLabs suite van managed services (voor e-mail-, web- en instant messaging) geeft bedrijven bescherming op het internetniveau tegen virussen, spam, ongepaste beelden en andere ongewenste inhouden zonder de last of bijkomende kosten van software of hardware oplossingen.

"Het was snel duidelijk dat de MessageLabs aanpak perfect aansluit bij zowel de hoge technische kwaliteitsstandaarden als de snelle en proactieve dienstverlening die IT Solution Partners nastreeft," vertelt Remon Harmelwaard, Business Unit Manager Licensing bij IT Solution Partners. "Door deze nieuwe samenwerking kunnen we onze klanten een ongeëvenaarde beveiliging aanbieden om zo de continuïteit van hun business te garanderen. We zijn er ook van overtuigd dat onze samenwerking met MessageLabs een stimulans kan zijn voor toekomstig internationaal succes voor IT Solution Partners."

Met het oog op het uitbreiden van haar aanwezigheid in Nederland, koos MessageLabs voor IT Solution Partners omwille van diens sterke positionering in de markt, brede klantenbasis en ervaren specialisten die zullen blijven instaan voor de eerstelijns technische ondersteuning.

"De sterke positie van IT Solution Partners op de markt en de expertise van MessageLabs op vlak van beveiliging van bedrijven over heel de wereld, maken onze samenwerking tot een ideale combinatie. Ons partnerschapsakkoord met IT Solution Partners is een voorbeeld van het belang dat we hechten aan de Nederlandse markt en de verdere groei van MessageLabs in de Benelux en daarbuiten," zegt Richard Collins, Vice President EMEA bij MessageLabs. "MessageLabs blijft zich engageren voor het verder uitbouwen van relaties met partners die verkoopmogelijkheden identificeren en doen groeien, waarbij we leidinggevende oplossingen aanbieden die voor een concurrentievoordeel zorgen bij onze klanten."

MessageLabs beveiligt meer dan 500 klanten in de Benelux. Op deze manier kunnen 250.000 eindgebruikers uit vooraanstaande bedrijven uit de financiële, gezondheids-, farmaceutische, chemische en publieke sector genieten van een superieure veiligheid.

# # #

Over IT Solution Partners
IT Solution Partners is leverancier van ICT diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Een betrouwbaar advies en effectieve implementatie begint met het luisteren naar de wensen en doelstellingen van een organisatie. De rode draad in de totale dienstverlening van IT Solutions Partners is "Business supported by ICT". IT Solutions Partners heeft een brede focus op de business van de opdrachtgever en biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van Business Information en Managed Systems. IT Solution Partners is gevestigd in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie www.itsp.nl.

Over MessageLabs:
MessageLabs is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde diensten voor messaging- en webbeveiliging met meer dan 17.000 klanten in ruim 86 landen, uiteenlopend van kleine bedrijven tot ondernemingen uit de Fortune 500. MessageLabs biedt een scala aan beheerde beveiligingsdiensten voor de bescherming, controle, versleuteling en archivering van communicatie via e-mail, instant messaging en het web. Deze diensten worden via de wereldwijde infrastructuur van MessageLabs afgeleverd en 24 uur per dag door beveiligingsexperts ondersteund. Dit vormt een praktische en kostenefficiënte oplossing voor het beheren en beperken van risico's en voor gegarandeerde betrouwbaarheid bij de uitwisseling van bedrijfsinformatie. Bezoek www.messagelabs.nl voor meer informatie.

Mediacontacten IT Solution Partners:
Esmee van der Kind, IT Solution Partners, +31 (0)20 599 62 72. e.van.der.kind@itsp.nl Mediacontacten MessageLabs:
Kirsten Doddy, MessageLabs, +44 (0) 203 009 6666, kdoddy@messagelabs.com Jeroen Fermie, Weber Shandwick, +32 (0)2 282 16 33, jfermie@webershandwick.com


---- --