Ingezonden persbericht


Persbericht

Pegasystems kiest Influx PR voor PR-ondersteuning

Apeldoorn / Amsterdam, 4 april 2008 Pegasystems heeft met ingang van 1 april zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Influx PR. Pegasystems is een belangrijke speler op gebied van Business Process Management. De gepatenteerde SmartBPM technologie verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie. Om hun positionering binnen de Benelux te verstevigen en verder uit te breiden, heeft Pegasystems Influx PR in de arm genomen.

Volgens Martijn Schilperoort, Area Sales Manager Benelux bij Pegasystems, is het van belang om het PR-beleid professioneel in te vullen: Pegasystems onderscheidt zich binnen de markt door een unified benadering ten aanzien van Business Process Management. De kracht van onze SmartBPM® oplossing ligt in het feit dat het pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine verenigt in één technologie.

Mede vanwege haar branchekennis zijn wij ervan overtuigd dat Influx PR ons optimaal kan ondersteunen onze marktpenetratie in de Benelux verder te verstevigen.

Het is een uitdaging om Pegasystems aan ons accountbeheer toe te voegen. Pegasystems is een toonaangevende speler op het gebied van Business Process Management en streeft er naar om hun positionering ten aanzien van unified BPM binnen de Benelux verder te verstevigen en uit te breiden. Wij zijn dan ook zeer gemotiveerd om hen daarbij te ondersteunen met onze PR-activiteiten , stelt Jakob Brons, directeur Influx PR.

Over Pegasystems

Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee s werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de

bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De Build for Change® technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems suite is aangevuld met reeks solution frameworks van specifieke best- practices voor bijvoorbeeld toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, productie en andere industrieën.

Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Pegasystems op: www.pega.com

All trademarks are the property of their respective owners.

The information contained in this press release is not a commitment, promise, or legal obligation to deliver any material, code or functionality. The development, release and timing of any features or functionality described remains at the sole discretion of Pegasystems, Pegasystems specifically disclaims any liability with respect to this information.

Over Influx PR

Als PR- en persadviesbureau ondersteunt Influx PR organisaties bij het maximaliseren van hun business- to- business communicatie, waarbij PR en persrelaties ondersteunend zijn aan het verkoop- en marketingbeleid. Influx PR heeft uitgebreide expertise opgebouwd binnen de automatiserings- en ICT sector, grafische industrie, post- en documentenverwerkingsmarkt en retailbeveiliging. Kenmerkend voor het bureau zijn de pragmatische werkwijze, intensieve klantencontacten en langdurige relaties.

Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website: www.influx-pr.com

Voor redactionele informatie:

Influx PR Gerline van Wijnen/ Marleen Lassche Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: gerline@influx-pr.com / marleen@influx-pr.com