Trots op Nederland swingend van start met Ger Vos


Hippe krukken weerhouden Rita Verdonk er niet van om mee te feesten

AMSTERDAM, 20080404 -- De Brielse society zanger Ger Vos heeft op zijn geheel eigen wijze gisterenavond de exclusieve kick off party geopend van Rita Verdonks Trots op Nederland (ToN). Het door de politie te water zwaar beveiligde, exclusieve feest vond plaats op het Amsterdamse rivierschip Classic Lady. Boven vele andere artiesten gaf Rita Verdonk de voorkeur aan Ger Vos om het exclusieve openingsfeest van ToN met een exquis diner te openen en muzikaal te begeleiden.

Het was Rita en haar staf ter oren gekomen dat Ger Vos binnen de high society en zakelijk Nederland inmiddels een spectaculaire reputatie heeft opgebouwd in het muzikaal begeleiden van exclusieve feesten in binnen en buitenland. Ger is een graag geziene gast in en rond de villa's van o.a. Monaco, Marbella en Cannes.

Vele bekenden van Ger, waaronder Christine Kroonenberg, societyjuwelier Wouter van de Horst en Willibrord Frequin, waren aanwezig om Rita een financieel hart onder de riem te steken. Voor ¤ 500,00 euro per persoon kon men aanschuiven aan de mooi gedekte tafels om dit voor de politiek, historische moment mee te mogen maken. Op het menu stond salade met een warme artisjokbodem gevuld met paddenstoelen en room, gebakken hertenbiefstukjes en soesjes met crème suisse en warme chocoladesaus. Aan de soesjes kwamen de meeste gasten niet meer toe. De door Ger gezongen klassiekers "You never walk alone", "You got a friend" en "I did it my way" zorgden er voor dat gasten niet meer op hun stoelen konden blijven zitten. Met de handen in de lucht en uit volle borst zongen ze Rita toe en beloofden dat ze er niet alleen voor staat de komende jaren. Rita feestte en danste er daarom, ondanks haar hippe rode krukken, vrolijk op los. De volgende "stap" van Rita was de minder exclusieve after party in de Passagiers Terminal. De gouden arrangement gasten gingen daar al snel op in de "zilveren" en "bronzen" menigte.