Ingezonden persbericht




Woensdag, 26 maart 2008

SUBWAY XS EDITIE - BACK2BACK MAYHEM

Subway is de dubstepavond van WaterFront. Dubstep is een vrij nieuwe stroming van duistere post- apocalytische muziek waarbij de bas en sublieme geluiden de basis vormen. Mysterieus en verleidelijk tegelijk, dub-invloeden gecombineerd met electronica.

Deze keer is er een speciale editie. "One night only b2b sessie"! waarvoor ieder lid van Subway een lokale DJ heeft uitgenodigd. Chillum heeft de Utrechtse Bojcot Selectah meegebracht van de Randstad Rollaz posse. Deze Selectah heeft alles in huis om een avond tot z'n recht te laten komen en met z'n brede platenkeus begeeft deze vinyllover zich in elk stijltje. T-Mus' keus is gevallen op U-Dub, deze van oorsprong geboren Fin staat bekent om de Sonic Warfare feestjes in Amsterdam. Als laatst heeft Nicon Ruwedata (Thijs van het D-struct collectief) gevraagd om samen met hem de avond af te sluiten in ware Subway-style.

Datum: vrijdag 4 april 2008
Deur open: 23:00
Toegang: ¤ 6,-
Locatie: WaterFront / kleine zaal
Meer info: www.waterfront.nl / www.djnicon.nl / www.subwaydubstep.nl Tickets: Triple Vision, Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Kleine Zaal, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl.