Ingezonden persbericht




Sportservice Midden Nederland heeft gisterenmiddag, donderdag 3 april, zo'n vijftig gasten in het Huis van de Sport in Nieuwegein ontvangen voor de conferentie 'Nieuwe wegen Sport en Bewegen'. De aanwezigen werden, via verschillende presentaties door medewerkers van Sportservice, geïnformeerd over nieuwe en bestaande projecten op het gebied van sport en bewegen.

''Ik heb veel informatie gekregen over allerlei sport- en beweegprojecten. Ik ben hier vooral voor de projecten voor senioren. Ik weet nu veel meer over wat Sportservice ons kan bieden. Het is heel nuttig dat ik hier vandaag aanwezig ben. Zeker ook omdat ik mensen van andere gemeenten heb ontmoet die met dezelfde problematiek bezig zijn'', aldus één van de aanwezigen.

Presentatieronden

In twee presentatieronden kregen de bezoekers informatie over onder meer sportbeleid, leefstijl actief (een project voor senioren), kanjers in de sport (een project voor jeugdtrainers) en de sportservicedesk, een nieuwe website om sportverenigingen te ondersteunen. Nog meer informatie kregen de aanwezigen op de informatiemarkt, waar veel materialen van projecten werden getoond en folders lagen om mee te nemen.

De gasten, afkomstig van gemeenten, sportraden, sportbonden en gezondheids-organisaties, kregen na afloop een map mee met informatie over de producten van Sportservice. Ook kregen ze een hesje en een brief van de campagne 30 minuten bewegen. Daarmee werden de deelnemers ambassadeur van deze campagne van het NISB.



Noot aan de redactie:
Noot aan de redactie (