Ingezonden persbericht


Opening kantoor en verkoopsteiger Bach Yachting Medemblik

Bach Yachting Medemblik zal op 4 april haar nieuwe kantoor en verkoopsteiger feestelijk openen. Het kantoor is gevestigd in het Regattacenter Medemblik.

Medemblik is van oudsher het zeilwedstrijdcentrum van Nederland. Het is de thuishaven van internationale evenementen zoals de Holland Regatta (voorheen bekend als de SPA-Regatta), Europese- of wereldkampioenschappen in diverse klassen en van evenementen voor grotere jachten zoals de 24-uurs race. Deze positie is te danken aan de beschutte ligging aan hoge wal van het IJsselmeer, aan de aantrekkingskracht van het historische stadje Medemblik en aan de inzet van de diverse wedstrijdorganisaties.

Jascha Bach, directeur en oprichter van Bach Yachting: "We zijn erg blij met de opening van onze vestiging in het regattacenter Medemblik. De sportieve uitstraling van deze haven, de sfeer en ligging passen uitstekend bij ons bedrijf en ons jachtenaanbod en is de perfecte locatie om onze klanten in Noord Nederland nog beter van dienst te zijn."

Naast het tweedehands aanbod van performance yachts en hoge kwaliteits cruisers zal Bach Yachting Medemblik als agent voor Noord Nederland ook zorg dragen voor de verkoop van Salona Yachts, de King 40 en MD35.

U kunt ons bereiken op het volgende adres:
Vooroever 5
1671 SG Medemblik
www.bachyachting.nl
info@bachyachting.nl

Amsterdam, 22 maart 2008
­


Ingezonden persbericht