Gemeente Rotterdam

Nr. 47
28 maart 2008

Stadswinkel Centrum zaterdagochtend open
Verbetering dienstverlening door verruiming openingstijden stadswinkels

Vanaf 4 april is Stadswinkel Centrum, gevestigd tegenover het hoofdbureau van de politie aan het Doelwater, voortaan ook open op vrijdagavond en zaterdagochtend. Vanaf 31 maart vervalt hierdoor de avondopenstelling op maandag en is de stadswinkel die dag voortaan open tot 16.00 uur. Hiermee sluit Stadswinkel Centrum net als Stadswinkel Prins Alexander voortaan beter aan op de openingstijden van omliggende winkels.

Om de dienstverlening aan burgers en ondernemers te verbeteren zijn de openingstijden van de stadswinkels en afdelingen burgerzaken van de deelgemeenten vanaf begin dit jaar verruimd. Hierdoor is voortaan op elke doordeweekse avond minimaal één stadswinkel op Zuid en één in Noord geopend en konden bezoekers de afgelopen maanden al op de zaterdag terecht bij Stadswinkel Prins Alexander. Nu volgt ook Stadswinkel Centrum met de openstelling op vrijdagavond en zaterdagochtend.

De stadswinkels Centrum en Prins Alexander zijn open op vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur. Door deze wijziging komt de openstelling van Stadswinkel Centrum op de maandagavond voortaan te vervallen. Op 31 maart is Stadswinkel Centrum dus gesloten vanaf 16.00 uur. Bezoekers worden door middel van advertenties, flyers, posters en andere communicatiemiddelen op de hoogte gebracht van de nieuwe openingstijden.

Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op www.rotterdam.nl of bij 0800-1545.

noot voor de redactie/