Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heiloo, 29 maart 2008

Tweede buddy avond Stichting DOLFINN

Stichting DOLFINN organiseert op 4 april a.s. weer een buddy avond. De avond vindt plaats in cultureel centrum Open Huis bij Winkelhof 't Loo te Heiloo.

Sinds de oprichting van Stichting DOLFINN heeft de Stichting op meerder momenten gemerkt dat onder de ouders van een kind met een beperking, de behoefte leeft om met mensen die in dezelfde situatie zitten, in contact te komen en met elkaar te praten en ervaringen te delen.

Programma
Op de DOLFINN buddyavond vertelt Jet Vos over de verschillende mogelijkheden op het gebied van onderwijs, dagbesteding, andere opvangmogelijkheden, wet- en regelgeving, orthopedagogische adviezen, adviezen t.a.v. de inzet van deskundigen of speciale materialen, etc. Jet Vos is momenteel werkzaam bij De Waerden als projectmedewerkster. Vanaf 1976 is zij werkzaam geweest in de directe zorg in verschillende functies.

Aanmelden
Behalve ouders zijn uiteraard ook andere belangstellenden op deze avond van harte welkom. Als u graag bij deze buddyavond aanwezig wilt zijn, stuur t u dan een e-mail naar buddyavond@dolfinn.nl met daarin uw gegevens en het aantal personen waarmee u denkt te komen.

De buddyavond vindt plaats op 4 april in cultureel centrum het Open Huis bij Winkelhof 't Loo in Heiloo en begint om 20:00 uur. De avond duurt tot 22:00 uur. Voor een routebeschrijving kunt u het beste kijken op de website van het Open Huis, http://www.openhuisheiloo.nl/ .

////// EINDE PERSBERICHT //////
=====================================
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersoon:

Stichting DOLFINN
Bart Houtman ( 06-51296367
Haesackerlaan 53 ( bart@dolfinn.nl
1851 ML HEILOO ( www.dolfinn.nl


---- --