Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leeuwarden, 31 maart 2008

Nieuw sprankelend lente-evenement voor eigentijdse vrouwen!

Leeuwarden - Van vrijdag 4 april t/m zondag 6 april is het WTC Expo in Leeuwarden het toneel van de vrouw. Want dan vindt de lentebeurs Vrouw! plaats, een vrouwenevenement voor Noord-Nederland waar van alles te ontdekken is.

Op vrijdagmiddag 4 april om 13:00 wordt de beurs geopend met een presentatie door televisiepresentatrice Fabienne de Vries. Zij is namens stichting Cosmoqueen deze middag op de beurs. Cosmoqueen is een stichting die zich inzet voor armoedebestrijding door kansarme vrouwen in Jordanië en Cambodja aan het werk te brengen volgens het Fairtrade principe.

De beurs is in een fris, eigentijds jasje gestoken. Op de verschillende themapleinen zoals Mooi! Shop! Hip! en Leuk! wordt de vrouw geïnspireerd met nieuwe ideeën, de laatste trends en aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij verschillende exposanten kan men advies inwinnen over de meest uiteenlopende onderwerpen als kinderopvang, (kraam)zorg, huwelijk, voedingsadvies, loopbaanbegeleiding, timemanagement, scheiding en lichaamsbeweging- en houding.

Op de beursvloer is volop actie, het Friesland College laat zijn creatieve kant zien op het FCFemale plein, fotografie, mode, theater, eten & drinken, laat je verrassen door de jonge garde. Je eigen glaskralen branden, trendy workshops met bloemen en pokerclinics op de beursvloer, er is voor iedereen genoeg te beleven.

Op het Vrouw! Entertainmentplein is het de hele dag genieten van flitsende modeshows en een kappershow van topkapper Richard Jordan. Aan het eind van iedere dag kunnen de dansschoenen aan! Want met een zonnige cocktail in de hand en de zwoele klanken van Salsa, Zouk of Bachata door de speakers is het extra genieten van de dansworkshops van Salseromboka. In het Vrouw! theater is het onder het genot van een hip wokgerecht lekker uitrusten en genieten van boeiende presentaties door onder andere styliste Nelleke Mulder, Slim Geregeld timemanagement en stichting Cosmoqueen.

Op de vrijdagavond van de beurs organiseert de WTC Businessclub in samenwerking met Businessclub Cambuur een echte Ladies Night welke wordt geopend met een toespraak van Leeuwarder wethouder Marga Waanders van Economische zaken. Aan de mannen is ook gedacht. Want op de vrijdagavond van de beurs organiseert het Holland Casino dat ook gehuisvest is in het WTC complex als "tegenhanger" van de beurs Vrouw! een echte Men's Night, met whisky en sigaren, Tom Coronel met een Formule1 simulator en een live optreden van een temperamentvolle Spaanse schone.



Ingezonden persbericht