Gemeente IJsselstein


Amateurkunst in centrale hal stadhuis

Datum: vrijdag 4 april 2008
In de centrale hal van het stadhuis komen veel mensen. Een goede plaats dus voor amateurkunstenaars om hun werken aan het publiek te laten zien.

De gemeente nodigt IJsselsteinse kunstenaars uit van deze gelegenheid gebruik te maken. De wand tegenover de receptie is nu verfraaid met de kleurrijke schilderijen van de IJsselsteinse kunstenares Marja Kramer. Schilderen is een hobby van Marja Kramer. Sinds tweeëneenhalf jaar maakt zij acrylschilderijen op doek. Het liefst strakke vormen in heldere, frisse kleuren. Ze heeft hierbij geen vaste stijl voor ogen. Zij werkt graag op intuïtie en laat haar gevoel van het moment spreken.
In het verleden heeft Marja Kramer tien jaar aquarelles gehad. Het schilderen in acrylverf op doek is echter een heel ander aspect. Zij heeft zich deze techniek zelf met succes eigen gemaakt. Haar werk is ook al te zien in winkels, huisartsenpraktijk en apotheek.
Het meeste werk is te koop, voor diegenen die meer willen zien kunnen mailen of bellen: marjadriana@hotmail.com of 06-45266690.