Ingezonden persbericht


Persbericht

Hot2b or Not2b: rate, flirt en scoor op Hyves

Got2b lanceert 'are you hot or not' op Hyves

Bunnik, 4 april 2008 - Ben jij hot or not? Daar zijn Hyvers zo achter: ze kunnen elkaar nu een cijfer geven via Hot2b or Not2b. Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen, is deze speciale gadget van Got2b op hun Hyves-pagina zetten. Zo weten ze in no time hoe ze in de markt liggen. Ook kunnen Hyvers flirten en een date scoren met de Hot2b or Not2b-gadget. Maar ben je too hot, dan kun je weleens behoefte hebben aan de beste dumpzinnen. Daarom geeft Got2b ook alvast de dump-top10.

Om hun populariteit te testen met Hot2b or Not2b, gaan Hyvers naar http://date-magneet.hyves.nl/ en klikken bij 'gadgets' op de button 'voeg deze gadget toe'. De Hot2b or Not2b-gadget is in no time geïnstalleerd op het Hyves-profiel.

De foto van het profiel wordt automatisch ingelezen. Het is dan ook een kwestie van er online goed uit zien, duimen en hoge cijfers krijgen. Vervolgens is een flirt of date zo geregeld!

In real life helpt de Got2b date-magneet stylinggel-casanova's in een mum van tijd aan een droomdate. Deze gel bevat namelijk feromonen: stofjes die garant staan voor extra vrouwelijke aandacht. De Got2b date-magneet ligt in de winkel voor de consumentenadviesprijs van 6,29 euro. Meer informatie over deze dierlijke aantrekkingskracht in een potje?

Ga naar www.got2b.nl/date-magneet.

Got2b helpt ook ladykillers die teveel aandacht krijgen. Met de top 10 van populairste dumpzinnen van weblog Flabber.nl kunnen ze iedere onwelkome flirt direct afslaan:


1. Lieverd, er is een tijd van komen en van gaan, ik ben zojuist gekomen, dus ik denk dat ik nu maar ga.


2. Cellulitis is gewoon niets voor mij schat, poffertjes haal ik wel op de kermis.


3. Telkens als ik jou zie, voel ik me vreemd. Ik denk dat het geen vlinders zijn, sorry.


4. Tsja, het gras aan de overkant is beter geschoren.


5. Schat, wil je met me mee naar de stranden van Aruba, of zal ik je hier maar gewoon dumpen?


6. Sorry schat, maar er zat een bruid bij de post. En je moet een gegeven paard gewoon niet in de bek kijken.


7. Sms nu verkering UIT naar 6464!!


8. Kijk daar, een nieuwe vriend voor jou!


9. Het waren twee fantàstische dagen.


10. Wat heeft 2 duimen en maakt het nu uit?

Leuke break-up lines kunnen ook gedropt worden op www.got2b.nl, waarbij kans wordt gemaakt op een gratis tube Got2b date-magneet stylinggel.

####

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Beeldmateriaal is beschikbaar op de beeldbank: http://www.lvtpr.com/imagegallery. Stuur een e-mail naar imagegallery@lvypr.nl voor de inloggegevens.

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Stella Jansen / Jasper Koek

Tel.: +31 (0)30 6565 070 / (0)6 2862 8107

E-mail: henkel@lvtpr.nl