Philippine Airlines kiest SDL Tridion om online positie te versterken


AMSTERDAM, 20080404 -- Philippine Airlines (PAL) heeft het content management systeem van SDL Tridion geselecteerd om haar websites opnieuw in te richten en de online positie te verstevigen. De keuze is het gevolg van de vergaande ambitie van de luchtvaartmaatschappij om haar dienstverlening aan het sterk groeiende aantal online klanten te verbeteren.

PAL gaat het systeem van SDL Tridion, leider in Web Content Management oplossingen, gebruiken om de websites van de groep opnieuw in te richten zodat een breder publiek bereikt kan worden en informatie effectief en consistent kan worden verspreid over de hele wereld.
Met het content management systeem van SDL Tridion heeft PAL gekozen voor de garantie van een solide en efficiënt product aan zowel de voor- als achterkant. De informatie op alle websites kan vanaf iedere locatie worden beheerd vanuit hetzelfde systeem. Het platform van SDL Tridion is makkelijk in gebruik en stelt alle zakelijke gebruikers van PAL in staat om zelf content toe te voegen aan de sites of content te veranderen.
Philippine Airlines is een van de meest vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld, met een jonge en moderne vloot en een routenetwerk dat 32 buitenlandse steden en 22 binnenlandse bestemmingen omvat. PAL onderscheidt zich door haar uitstekende dienstverlening aan reizigers overal ter wereld.

PAL trapte haar e-commerce strategie af met de invoering van een online boekingssysteem met tickets en creditcard betalingen voor alle vluchten. De website van de organisatie heeft vanaf het prilste begin een sleutelrol gespeeld in snelle en efficiënte dienstverlening aan klanten.


Over SDL Tridion
SDL Tridion is wereldwijd een leidend leverancier van Web Content Management (WCM) oplossingen. Onze enterprise klasse WCM-oplossing stelt organisaties in staat om in meerdere talen en over verschillende websites en kanalen consistente, interactieve en zeer gerichte klantervaringen aan te bieden.
Naast de middelen om content te creëren, beheren, leveren, volgen en archiveren, biedt Tridion ook oplossingen voor gerichte doelgroepcommunicatie, publicatie over meerdere kanalen en mogelijkheden tot interactie met de doelgroep.

Meer dan 430 organisaties maken gebruik van SDL Tridion oplossingen. Hieronder bevinden zich vooraanstaande wereldmerken zoals ABN AMRO, BBVA, Canon, Emirates, KLM, Lexus, Renault, Ricoh, Sanofi-Aventis, Scania, Toyota, Unilever en Yamaha. Het hoofdkantoor van SDL Tridion is gevestigd in Amsterdam; het Amerikaanse hoofdkantoor in New York. SDL Tridion heeft verder kantoren en partners in de Verenigde Staten, Europa en Asia-Pacific.
Voor meer informatie over SDL Tridion kunt u terecht op www.sdltridion.nl

SDL Tridion is onderdeel van SDL, de leider in global information management (GIM) oplossingen. Voor meer informatie over SDL kunt u terecht op www.sdl.com





SDL Tridion