Kendrion N.V.

P E R S B E R I C H T

K E N D R I O N N . V .

4 A P R I L 2 0 0 8

Acquisitie resterende 49% belang in Linnig de Mexico

Op 30 november 2007 heeft Kendrion de overname van de Linnig Antriebstechnik Groep afgerond. Het bedrijf levert wereldwijd elektromagnetische koppelingsystemen voor motorkoeling en aircosystemen in bussen, met name in het luxere segment, maar ook voor speciale voertuigen. Onderdeel van deze overname was de overname van 51% van de aandelen van Linnig de Mexico (omzet circa US$ 2 miljoen, 15 medewerkers).

In aansluiting op deze overname maakt Kendrion bekend, dat zij per 3 april 2008 eveneens de resterende 49% van de aandelen van dit bedrijf heeft overgenomen van de huidige Mexicaanse aandeelhouders.

Kendrion verwacht mede hierdoor een verdere groei van de activiteiten in Mexico te kunnen realiseren. Over de koopprijs wordt in overleg met de verkopers geen nadere mededeling gedaan.

Profiel Kendrion N.V.

Kendrion N.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige elektromagnetische componenten en distribueert en bewerkt kunststof halffabricaten. De onderneming heeft circa 2.500 medewerkers verdeeld over 18 landen wereldwijd.

Kendrion streeft naar het uitbouwen van sterke en leidende Europese marktposities in de geselecteerde nichemarkten. De missie van Kendrion is het zijn van een toonaangevende internationale onderneming die met bestaande knowhow, innovatief vermogen en commerciële slagkracht oplossingen biedt voor haar industriële afnemers. Daarbij wil de onderneming een transparant, flexibel en betrouwbaar bedrijf zijn waar plezier in ondernemen gekoppeld is aan resultaatdoelstellingen.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext te Amsterdam.

Zeist, 4 april 2008

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST

Tel: 030 ­ 699.72.68
Fax: 030 ­ 695.11.65
Website www.kendrion.com


---- --