RTV Noord-Holland zoekt cheerleaders

Wel eens meegeholpen aan het vinden van een team cheerleaders?

Nee? Dat vinden we niet heel raar, wij ook niet...althans, dit jaar is het ook onze eerste keer dat wij op zoek gaan naar 11 pittige meiden die het leuk vinden om cheerleader te worden.

Waarom zoekt de regionale omroep in hemelsnaam cheerleaders?

Vrij simpel, omdat we meedoen met het prestigieuze internationale voetbaltoernooi 'Gestion Copa' dat jaarlijks in mei wordt gehouden op het sportcomplex van Blauw-Wit in Amsterdam.

RTV N-H zoekt dit jaar niet alleen toptalenten die goed overweg kunnen met een voetbal, maar ook enthousiaste meiden die zin hebben om onze jongens vanaf de zijlijn met swingende yells en dansbewegingen aan te moedigen.

De omroep zorgt ervoor dat ze in een korte tijd door een professionele coach worden klaargestoomd om tijdens de Copa een echte cheerleader te zijn. Daarnaast zorgt RTV N-H voor een spannende cheerleader outfit. Dat is nog niet alles, we dachten dat een exlusieve fotoreportage in het blad FHM ook wel in de smaak valt.

Echter zover is het nog lang niet, eerst maar eens meiden enthousiasmeren zich op te geven!

Het ontbreekt ons aan budget om flink uit te pakken met pr- en promotiemiddelen. Veel zullen we moeten halen uit de vrijgevigheid van anderen en de zgn. free publicity. Vandaar dat we hopen dat u dit bericht, of onze poster (bijgevoegd in jpg) of internetbanner op een opvallende plek kunt plaatsen zodat potentiële cheerleaders ons weten te vinden.

De website is vanaf as. maandag actief.

Bedankt voor uw moeite, en bij deze vast een tip: op 23, 24 en 25 mei kunt u op RTV N-H iedere avond na het Nieuws het eindresultaat zien tijdens de speciale Copa-uitzendingen.

Elles groet je hartelijk.

Stichting RTV Noord-Holland
Elles Paijens | PR, Promotie & Communicatie
T: 020 - 850 50 50
M: 06 - 53625010
F: 020 - 669 46 71
E: elles@rtvnh.nl
I: www.rtvnh.nl

Aletta Jacobslaan 9
Postbus 9823
1006 AM Amsterdam