Mojo Concerts



In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

Metalmiddag extravaganza met Judas Priest en Cavalera Conspiracy

Metalmiddag extravaganza met Judas Priest en Cavalera Conspiracy

Een bill waar het bloed van iedere vintage rockliefhebber sneller van gaat stromen. Headliner Judas Priest plus special guests Cavalera Conspiracy, Iced Earth en Airbourne: als dat geen top middag wordt? Middag? Ja, want met de kwartfinale van het EK Voetbal in het vooruitzicht die avond gaat deze metal extravaganza 's middags al van start.

Zo'n drie decennia (!) geleden stond Judas Priest aan de wieg van de heavy metal. Anno 2008 gaat deze brute band uit Birmingham nog steeds als een bezetene tekeer op het podium. Geniet met volle teugen van de verrichtingen van oudgediende Rob Halford en de rest van de band die allen ruimschoots de 50 zijn gepasseerd.

De broers Max en Iggor Cavalera hebben eindelijk hun jarenlange slepende ruzie bijgelegd: het resultaat is te horen met Cavelera Conspiracy. Iced Earth uit Florida maakt al 25 jaar recht-door-zee heavy metal en het Australische Airbourne is bekend om zijn boogierock.

Zondag 22 juni 2008
IJsselhallen - Zwolle
Entree: ¤ 45,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 14.15 uur, zaal open: 13.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 5 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.