Mojo Concerts
10-1-2008

James Taylor naar Amsterdam

Singer/Songwriter James Taylor draait al behoorlijk wat jaren mee. Al in 1968 bracht de Amerikaan zijn titelloze debuutalbum uit en vanaf dat moment heeft hij nooit de schijnwerpers verlaten. Miljoenenverkopende platen en een Grammy zorgden voor hoge pieken, maar door zijn drugsverslaving en scheidingen weet hij ook wat diepe dalen zijn. Genoeg stof dus voor inspiratie voor zijn niet aflatende stroom platen.

Met zijn karakteristieke folk-rock heeft Taylor overal ter wereld miljoenen trouwe fans. Onlangs kwam het live album One Man Band uit waarop hij samen met toetsenist Larry Goldings terugblikt op zijn imposante carrière. Na afwezigheid van vijf jaar kijkt Tayler in Amsterdam opnieuw terug met klassieke hits als Carolina in My Mind, Sweet Baby James en You've Got a Friend. Ook anno 2008 is Taylor voorlopig niet weg te slaan uit de schijnwerpers.

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zaterdag 5 april 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 49,-/¤ 46,-/¤ 43.- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 12 januari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.