Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Doetinchem - Vermiste man                                 |
De politie stelt op verzoek van de familie een onderzoek in naar de vermiste Eduard Elshof. Deze 53-jarige man uit Doetinchem is vrijdagochtend omstreeks 09:00 uur van zijn werk aan de Larensteinselaan in Velp vertrokken voor een boodschap en is niet meer huiswaarts gekeerd. De man reed op dat moment in een grijze Nissan Primera met kenteken PX-TR-65. Mensen die de man of zijn auto gezien hebben, worden verzocht om met de politie van Doetinchem te bellen via 0900 - 8844.

De man is zaterdag 5 april als vermist opgegeven bij de politie. Op vrijdag 4 april ging hij naar zijn werk, een school aan de Larensteinselaan te Velp, en vertrok daar omstreeks 09:00 uur om een boodschap te doen. Sinds die tijd is er geen contact meer met de man geweest. De man is weggegaan in zijn auto, een grijze Nissan Primera met het kenteken PX-TR-65.

In overleg met de familie wordt onderstaand signalement verspreid en staat de man inmiddels als vermist gesignaleerd.

Eduard Elshof voldoet aan het volgende signalement: een iets gezet persoon, lengte ongeveer 1.80 meter. Op het moment van verdwijning droeg Elshof een blauwe spijkerbroek, een blauw vest en een gestreepte blouse. Hij had bruine veterschoenen aan.

Tips zijn welkom op 0900 - 8844.

Einde bericht


---


---


---

---- --


---