Centrale Bank van de Antillen

Persbericht 08-007

BANK VAN DE NEDERLANDSE ANTILLEN

KOMT MET NIEUWE EMISSIE

TEN LASTE VAN

HET EILANDGEBIED CURAÇAO

Willemstad Maandag 7 april 2008 zal er een obligatie-emissie ten laste van het Eilandgebied Curaçao zijn. Deze betreft een 6,00% lening met een looptijd van vijf jaar met een halfjaarlijkse coupon en met de mogelijkheid tot vervroegde aflossing door het Eilandgebied Curaçao.

Tot en met dinsdag 25 maart 2008 tot 10:00 uur kan bij alle commerciële banken worden ingeschreven op deze lening. Inschrijving geschiedt volgens het reeds bekende tendersysteem waarbij de inschrijver aangeeft voor welk bedrag hij wenst deel te nemen en tegen welke koers, om zodoende aan te geven welk rendement hij nastreeft met de waardepapieren. Na de sluiting van de inschrijving zal, zoals gebruikelijk, door de Bank van de Nederlandse Antillen als agent van het eilandgebied Curaçao de uitgiftekoers worden bekend gemaakt. Inschrijvers die tegen een hogere koers dan de koers van uitgifte hebben ingeschreven, krijgen volledige toewijzing. Inschrijvers die hebben ingeschreven tegen een koers gelijk aan de koers van uitgifte, krijgen de resterende schuldbewijzen toegekend tot dat het bedrag van uitgifte is bereikt.

De looptijd van de lening bedraagt vijf jaar, vanaf 7 april 2008, zijnde de stortingsdatum van de lening. Op 7 april 2013 wordt het uitstaande bedrag van de lening a pari aflosbaar gesteld, voor zover het Eilandgebied Curaçao de lening niet geheel of partieel vervroegd heeft afgelost. Het Eilandgebied Curaçao kan de lening vervroegd geheel of gedeeltelijk a pari aflossen, op iedere coupondatum, voor het eerst op 7 april 2010. Gedeeltelijke aflossing, indien van toepassing, vindt plaats volgens een voor iedere toekenning gelijk percentage van het nominale bedrag. De schuldregisterinschrijvingen op naam van een deviezenbank of diens effectenbewaarbedrijf zijn verkrijgbaar in veelvouden van NAf. 1.000. De benodigde inschrijfformulieren zijn vanaf

20 maart 2008 beschikbaar bij uw commerciële bank en op onze website www.centralbank.an/publications.

Willemstad, 14 maart 2008

BANK VAN DE NEDERLANDSE ANTILLEN