Gemeente 's-Hertogenbosch

02-04-2008
Aanleg Randweg

Maandag 7 april wordt de Bosscheweg weer afgesloten voor het autoverkeer vanuit Vught in de richting van 's-Hertogenbosch. Nu om de bypass te kunnen aanleggen. De rijrichting vanuit 's-Hertogenbosch naar Vught blijft open tot 21 april. De Isabellalaan blijft tot 29 mei open. De maatregelen duren tot begin augustus. Fietsers kunnen in beide richtingen gebruikmaken van de weg. Voor de hulpdiensten worden voorzieningen getroffen. Het werk gebeurt in vier fasen:


1. Aanleggen aardebaan en weg boven op bestaande verbindingsweg Vught-`s-Hertogenbosch (Heunweg), aanleggen eerste gedeelte verbindingsweg naar de N2 en asfalteren van westzijde N2 De verbindingsweg via het Heunviaduct is niet meer bruikbaar. Verkeer van Vught naar `s-Hertogenbosch is niet mogelijk. Verkeer in de richting van 's-Hertogenbosch naar Vught is wel mogelijk. De werkzaamheden duren van 7 april tot ca. 21 april.


2. Aanleggen aansluiting verbindingsweg met Bosscheweg inclusief riolering
De riolering onder de verbindingsweg wordt aangelegd voordat de tijdelijke ontsluiting in gebruik kan worden genomen. In deze fase van 21 april tot 12 mei (week 17 tot week 20) is verkeer van de Bosscheweg van en naar Vught niet mogelijk.


3. Omleiden verkeer van de N2 via Bosscheweg-westzijde Het verkeer wordt tijdelijk van de N2 omgeleid via de verbindingsweg, naar de westzijde Bosscheweg (voor Q8 langs)) terug naar de Vughterweg. Een tijdelijke omleiding waarbij 1 rijstrook per richting beschikbaar is. In deze fase is verkeer van `s-Hertogenbosch naar Vught weer mogelijk. De werkzaamheden duren van 20 mei tot 7 juli (week 20 tot week 28).


4. Omzetten van verkeer van de N2 naar bypass Het gereedmaken van de nieuwe aansluiting Vught noord met twee verkeersregelinstallaties en het omzetten van het verkeer op de bypass voor de komende tweeënhalf jaar. Duur werkzaamheden 7juli tot 21 juli (week 28 tot week 31).

Als gevolg van deze maatregelen is er tijdelijk sprake van verkeershinder .