Gemeente Boxtel

Kwaliteitseisen kinderop...Verkoop bij inschrijving...Evenementen april 2008Chemocar LiempdeCollecten in aprilKwijtschelding gemeentel...Straatverlichting kapot ...Archiefverordening Boxte...Informatieavonden Waters...Zwerfvuilactie Jeugdnatu...De Smaak van BoxtelAlarmsirenes in Boxtel z...Commissievergadering apr...Maatschappelijk verantwo...Bewonersavond SelissenwaThuiscomposteren iets vo...Afsluiting viaduct A2 - ...Aanvraag aanlegvergunnin...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Bouwen met vrijstelling ...Aanvraag kapvergunning L...Verleende gebruiksvergun...Acceptatie melding Wet m...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunnin...Kettingbrief per e-mail ... Afsluiting viaduct A2 - Sint Charles

In de periode van maandag 7 april tot en met vrijdag 18 april wordt in de nachten van maandag t/m vrijdag gewerkt aan het viaduct Sint Charles over de A2 bij de aansluiting Boxtel - Noord.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Zo worden de voegovergangen vervangen en de leuningen en de geleiderail gerepareerd. Het asfalt op het viaduct wordt nog niet vervangen. Er moet een speciale laag aangebracht worden. Dit staat later dit jaar op het programma. De afsluiting op werkdagen tot en met 18 april geldt vanaf 20.00 uur tot 6.00 uur in de morgen.

03-04-2008
---