Gemeente Boxtel

Kwaliteitseisen kinderop...Verkoop bij inschrijving...Evenementen april 2008Chemocar LiempdeCollecten in aprilKwijtschelding gemeentel...Straatverlichting kapot ...Archiefverordening Boxte...Informatieavonden Waters...Zwerfvuilactie Jeugdnatu...De Smaak van BoxtelAlarmsirenes in Boxtel z...Commissievergadering apr...Maatschappelijk verantwo...Bewonersavond SelissenwaThuiscomposteren iets vo...Afsluiting viaduct A2 - ...Aanvraag aanlegvergunnin...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Bouwen met vrijstelling ...Aanvraag kapvergunning L...Verleende gebruiksvergun...Acceptatie melding Wet m...Aanvragen sloopvergunninVerleende sloopvergunnin...Kettingbrief per e-mail ... Commissievergadering april

Op maandag 7 april komt alleen de commissie Maatschappelijke Zaken voor een vergadering bijeen. Door het ontbreken van agendapunten gaan in april de vergaderingen van de commissies Ruimtelijke Zaken en Bestuurlijke Zaken niet door.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Voor het bijwonen van de commissievergadering Maatschappelijke Zaken kunt u terecht in het gemeentehuis via de ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat 1. De agenda en vergaderstukken liggen voor u ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis en in de bibliotheek. Als u wilt inspreken kunt u dat vooraf even melden aan de secretaris van de commissie. De voorzitter inventariseert dat ook bij de start van de vergadering.

Agenda vergadering commissie Maatschappelijke Zaken

03-04-2008
---