Gemeente Boxtel

Informatieavonden Waterschapsverkiezingen

In november van dit jaar zijn de verkiezingen voor het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel. Wilt u meebeslissen over het water in uw omgeving? Hierover valt binnen de kaders van Europa, Nederland en de provincie nog heel wat te kiezen. De aanpak, de locatie waar maatregelen genomen worden en de financiële aspecten zijn enkele voorbeelden waar een algemeen bestuur van een waterschap zich mee bezig houdt.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Wilt u meer weten over het werk van het waterschapsbestuur en over het verkiezingentraject? Kom dan naar een van de informatieavonden van Waterschap De Dommel in deze regio op: * maandag 7 april in Restaurant De Zwaan, Markt 4, Oirschot; of * maandag 14 april in het Waterschapshuis, Bosscheweg 56, Boxtel

De informatieavonden beginnen om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst van te voren kenbaar te maken via www.dommel.nl/verkiezingen/aanmelden of via (0411) 618206. Meer informatie over de kandidaatstelling en de verkiezingen in het algemeen kunt u vinden op de website www.dommel.nl/waterschapsverkiezingen.

03-04-2008
---