Louis van Gaal neemt eerste exemplaar AD Sportwereld Pro in ontvangst

04/04/2008 16:47

AD

Rotterdam - Louis van Gaal neemt aanstaande maandagochtend om 8.30 uur in Hotel Akersloot tijdens een ontbijt het eerste exemplaar van AD Sportwereld Pro in ontvangst. Het eerste nummer komt in de nacht van zondag op maandag om 00.00 uur van de persen.

AD-hoofdredacteur Jan Bonjer: "De heer Van Gaal heeft in het buitenland al veel ervaring kunnen opdoen met losse sportkranten en heeft daarnaast een uitgesproken visie op de sportjournalistiek. Die visie zal hij aanstaande maandagochtend tijdens een speech etaleren."

Onder de naam AD Sportwereld Pro komt AD in het bijzondere sportjaar 2008 vanaf aanstaande maandag vijf maanden lang met een dagelijkse full colour sportkrant van 32 pagina's. De krant heeft aan de start al 20.000 abonnees. In maart werd alvast de nieuwe website www.sportwereld.nl gelanceerd.

AD Sportwereld Pro is verkrijgbaar via een abonnement voor 19,95 euro per maand of voor 1 euro in de losse verkoop. Aan het bestaande AD verandert niets. AD-abonnees kunnen AD Sportwereld Pro vijf maanden lang ontvangen tegen een tarief van 25 euro, als bijdrage in de bezorgkosten. De verwachte oplage van de krant is gemiddeld 75.000 exemplaren. De krant zal te koop zijn bij zeker 10.000 losse verkooppunten.

Zowel in de drukkerij (Driemanssteeweg 15 Rotterdam, om 00.00 uur) als tijdens het ontbijt (Hotel Akersloot, Geesterweg 1a Akersloot, langs de A9) zijn media welkom.





http://www.sportwereld.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/