Gemeente Hellevoetsluis


Aanleg van laatste deel riolering in het buitengebied van Hellevoetsluis`

In 2007 is gestart met de voorbereiding van het laatste gedeelte aanleg riolering in het buitengebied van Hellevoetsluis. De huidige wijze van lozing is geinventariseerd en de te realiseren aansluiting op de riolering, locatie van de pompput en de bijbehorende werkzaamheden is bepaald. Recent heeft de aanbesteding plaatsgevonden en is in overleg met de aannemer, Baars BV uit Nieuwland, de uitvoeringsplanning bekend geworden.

In de tweede week van april 2008 wordt begonnen met de werkzaamheden in het gebied ten zuiden van de N57voor de percelen aan de Kleiweg, Hellevoetse Achterweg, Boutweg, Stormweg en Voorvoorseweg. In juni-juli 2008 zal het gebied ten noorden van de N57 aan de beurt zijn en worden de werkzaamheden voor de percelen aan de Sluisweg, Middelweg, Gootseweg. Kloosterweg, Langeweg, Sliklandseweg en Rijksstraatweg uitgevoerd.

Rekening houdend met elektriciteitsaansluitingen en installatie/afstellingen van de pompen wordt verwacht dat in de periode augustus/oktober 2008 de werkzaamheden zijn afgerond. Eerst hierna kunnen de woningen op het nieuwe rioolstelsel worden aangesloten.

Met de aannemer Baars BV uit Nieuwland zijn afspraken gemaakt om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Toch is niet te voorkomen dat u er enige hinder/overlast kan ontstaan, zowel nabij uw pand als op de openbare weg door de uit te voeren werkzaamheden. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Heeft u nog vragen dan kunt u de volgende personen van de afdeling Stedelijk Beheer benaderen:

Uitvoering:
de heer H. Monfrooy, telefoonnummer 06-20435063

Overige vragen:
de heer J.J. Dijkman, telefoonnummer 0181-330442

04/07/2008