Gemeente Hengelo

Actueel

ROZ-Promobus rijdt van 7 t/m 18 april door Twente

Enschede/Hengelo, 4 april 2008

ROZ-Promobus rijdt van 7 t/m 18 april door Twente

Wethouder Myra Koomen uit Enschede geeft maandagmorgen 7 april om 10.00 uur het startschot voor de informatiebus van de Regionale Organisatie Zelfstandigen Twente (ROZ Twente). De start vindt plaats op het Miro-terrein aan de Gronausestraat. In de bus is het adviseursteam van ROZ Twente aanwezig om presentaties en informatie te geven aan startende en bestaande ondernemers uit Enschede. Wethouder Koomen stelt een nieuwe informatiefilm voor starters in werking.

In en rond de Week van de Ondernemer in april rijdt een speciale bus van de Regionale Organisatie Zelfstandigen Twente (ROZ Twente) door de Twentse gemeenten.
ROZ Twente voert voor elf Twentse gemeenten (deels) de ondersteuningsregelingen voor ondernemers uit. Het gebruik en de bekendheid daarvan kunnen flink vergroot worden. Vandaar dat de informatiebus op tal van plaatsen aanlegt om beleidsmakers, ondernemers, hun organisaties en hun adviseurs op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van die regelingen. Daarbij valt te denken aan advies, coaching en financiële steun aan startende ondernemers, maar ook aan bestaande ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of wellicht te kampen hebben met problematische schulden. Daarom zijn ook de lokale ondernemersverenigingen en dienstverleners aan ondernemers speciaal uitgenodigd.

De speciale informatiebus rijdt van 7 tot en met 18 april door Twente. Meer informatie: www.roztwente.nl