Politie zoekt getuigen van schietpartij op woning

Eindhoven, 07-04-2008 o De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van een schietpartij die zaterdagmorgen omstreeks 10.45 uur plaatsvond op een woning aan de Hagenkampweg Noord in Eindhoven.

Onderzoek
Bij de schietpartij vielen geen slachtoffers. Wel heeft de politie na onderzoek geconstateerd dat er meerder malen op de woning is geschoten. Inmiddels heeft er ook een buurtonderzoek plaatsgevonden en zijn er getuigen gehoord. Getuigen die op dat moment in de buurt van de Hagenkampweg Noord iets opvallends hebben gezien, wordt verzocht om contact opnemen met de politie.

Signalementen
Van de mogelijke dader(s) is het volgende bekend:
* De eerste persoon is een negroïde man van ongeveer 1.75 m met een normaal postuur. Hij is een twintiger en droeg donkere kleding, bestaande uit een halflange donkere jas met een capuchon met bruine bontkraag. Hij droeg de capuchon over zijn hoofd. Verder had hij een donkerkleurige lange broek aan.
* De tweede persoon had (voor zover bekend) een halflange beigekleurige jas aan. Ook deze jas is voorzien van een capuchon die hij over zijn hoofd droeg.

Na de schoten zouden de twee personen weggerend zijn in de richting van de Anna Paulownastraat.

Contact
Getuigen kunnen contact opnemen met de Politie, via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.