Gemeente Cromstrijen


Inspraak GVVP

(07-04-2008)

Op 25 maart 2008 stemde de gemeenteraad ermee in om het concept GVVP zoals dat er nu ligt, samen met een samenvattende notitie waarin de overeenkomsten en verschillen staan van 3 onderliggende rapporten, ter inzage te leggen. Volgende week informeren wij u in deze pagina nader over de informatiebijeenkomsten die wij in het kader van het GVVP organiseren.

Reactie indienen

Tijdens de openingstijden van het Servicecentrum kunt u de stukken van het GVVP inzien. Bij deze stukken vindt u ook een inspraakformulier waarop u uw reactie kwijt kunt. De rapporten, de notitie en het inspraakformulier vindt u ook op de internetsite. U kunt uw reactie ook toesturen naar de gemeente Cromstrijen, ter attentie van het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, antwoordnummer 633, 3260 VN in Numansdorp (een postzegel is niet nodig). Vermeldt u in de linkerbovenhoek 'GVVP'. U kunt ook per e-mail reageren via info@cromstrijen.nl. U kunt reageren tot uiterlijk 26 mei 2008. Alle ingekomen reacties bundelen wij en na afloop sturen wij de reacties aan het college van burgemeester en wethouders.

Informatiebijeenkomsten

Op 17 en 22 april 2008 organiseren wij een tweetal informatiebijeenkomsten waarbij u gelegenheid heeft om vragen te stellen over het concept GVVP. Op donderdag 17 april bent u welkom in het gebouw van muziekvereniging NLS in Klaaswaal. Wij presenteren dan de maatregelen die voor Klaaswaal in het GVVP staan opgenomen. Op dinsdag 22 april vindt de bijeenkomst plaats in het gemeentehuis in Numansdorp en informeren wij u over de maatregelen voor Numansdorp. Beide avonden starten om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur.

Kijk voor meer informatie en het concept GVVP met bijhorende documenten bij project Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan http://www.cromstrijen.nl/gcr/webgen.nsf/page?openagent&id=_3DB7E7C2B5C22D43C125728E0033C823