Passenger Terminal Expo heeft primeur met presentatie Nemorelax

07/04/2008 14:17

Huijskens & Istha

Passenger Terminal Expo heeft primeur met presentatie Nemorelax Innovatief Nederlands concept biedt rust in toenemende chaos luchthavens

Amsterdam, 7 april 2008 - Tijdens de Passenger Terminal Expo die van 15-17 april wordt gehouden in de Amsterdamse RAI zal de eerste, volledig operationele Nemorelax Suite worden geïntroduceerd. Nemorelax is een compleet nieuw concept dat inspeelt op de toenemende vraag naar rust op vliegvelden, met name voor de zakelijke reiziger.

Nemorelax biedt een volledig comfortabele en stille omgeving waarin reizigers in alle rust muziek kunnen luisteren, internetten, werken, slapen of een film kijken.

De cocon-vormige Nemorelaxer is uitgerust met een stoel van het gerenommeerde merk Stressless(R) die zelfs tot een liggende stand met het lichaam meebeweegt. De cocons zijn voorzien van een touch-screen monitor, waarop reizigers on-demand naar een breed aanbod van films kunnen kijken. De minimaal 6 Nemorelaxers in de Nemorelax Suite worden in tijdsdelen van een half uur verhuurd en alle faciliteiten, waaronder de draadloze internet verbinding en het grote film- en muziekaanbod, zijn bij de prijs inbegrepen.

Michel van Aalten, project manager Nemorelax: "De Nemorelax Suite ligt aan de belangrijkste transfergebieden op de luchthaven. Dit in tegenstelling tot de mini hotelkamers die vaak op afstand liggen en waarvan de huur bij een minimum van vier uur begint. Business lounges van luchtvaartmaatschappijen zijn vaak te druk. Nemorelax biedt een snelle en toegankelijke oplossing voor ontspanning temidden van de stressvolle omgeving".

Toenemende drukte op luchthavens
Nemorelax biedt oplossingen op maat voor luchthavens zodat zij kwaliteit en rust in de terminals kunnen verschaffen, óók wanneer de maximale reizigerscapaciteit is bereikt. De internationale luchtvaartorganisatie ACI schat dat het passagiersvolume in de komende 15 jaar gemiddeld zal stijgen met 4,1%, wat betekent dat tegen 2020 het aantal reizigers zal zijn verdubbeld. Luchthavens kunnen deze groei maar moeilijk aan, zodat er een groeiende behoefte ontstaat voor kwaliteitsdiensten voor passagiers.

Over Nemorelax
Begin 2006 sloegen Ekornes, fabrikant van Stressless(R) comfortfauteuils, en Amsterdams ondernemer Michel van Aalten de handen ineen. Zij introduceerden een nieuw, innovatief concept dat zich richt op de toenemende vraag naar rust in de jachtige wereld van de internationale vliegvelden. Nemorelax, An Oasis of Calm, staat voor rust en kwaliteit en richt zich met name op de zakelijke reiziger. Voor meer informatie over Nemorelax kunt u terecht op www.nemorelax.com.





http://www.nemorelax.com