Nieuw bestuur CMS Derks Star Busmann zet in op groei

07/04/2008 16:57

CMS Derks Star Busmann


1 April jl. trad het nieuwe bestuur van CMS Derks Star Busmann aan. Dolf Segaar, Managing partner, volgde Marek Guensberg op die nog drie jaar als adviseur aan CMS DSB verbonden blijft.Het nieuwe bestuursteam, dat verder bestaat uit Jochem de Koning (Belastingadviseur), Marten Kroese (Financieel directeur) en Bella van Erkelens (Directeur HRM), zet in op groei.

Groei in termen van omvang, maar ook van marktaandeel, reputatie en deals. De eerder gedefinieerde focusgebieden Banking & Finance, Corporate en Vastgoed spelen daarbij een belangrijke rol.

Segaar: "Onze groeiambitie zal in de komende maanden meer vorm krijgen. De opgebouwde top 10 positie in diverse markten en een financieel goed lopende organisatie vormen een prima startpunt om samen met onze huidige en toekomstige medewerkers onze doelen te realiseren."

CMS DSB wil niet alleen in Nederland groeien. Met haar 8 partners in CMS met 37 vestigingen in Europa, biedt men cliënten al een seamless service binnen dit continent. Daarnaast opende CMS DSB recentelijk 3 nieuwe international desks; China, Oekraïne en Rusland, en ging CMS een samenwerking aan met The Levant Lawyers uit Libanon om cliënten te bedienen in het Midden-Oosten.





http://www.cms-dsb.com