Rechtbank Zutphen


Ruim 500 bezoekers tijdens Zutphen op Zondag

Ruim vijfhonderd nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers kwamen tijdens Zutphen op Zondag een kijkje nemen in het gerechtsgebouw.

Uitleg in en over de zittingszaal Zittingen bijwonen op werkdagen Sommige bezoekers waren verrast te horen dat ze ook op werkdagen zittingen kunnen bijwonen en de exposities in het gerechtsgebouw kunnen bezoeken. Met veel plezier luisterden ze naar de verhalen van de aanwezige medewerkers.

Nieuwsgierig
Een aantal belangstellenden liet zich nadrukkelijk bijpraten over de bouwplannen van het OM. De maquette en het fotoboek trokken volop belangstelling. De enthousiaste bijdrage van het fluitensemble Syrinx van muziekschool De Muzehof zorgde in de loop van de middag voor een muzikale onderbreking.

Een aantal belangstellenden liet zich nadrukkelijk bijpraten over de bouwplannen van het OM. Zutphen op Zondag
De VVV en de gemeente Zutphen organiseren jaarlijks Zutphen op Zondag voor de liefhebbers van architectuur in Zutphen. Een aantal monumentale en bezienswaardige panden worden dan opengesteld. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers in de stad geheel vrijblijvend een kijkje nemen in de opengestelde gebouwen.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 7 april 2008 Naar boven