Gemeente Spijkenisse


De Grote Prijs is Terug!

07 april 2008

Grote Prijs
Spijkenisse heeft het een aantal jaren zonder de Grote Prijs moeten stellen. Dit tot groot verdriet van de vele muziekliefhebbers uit Spijkenisse. Daar is nu verandering in gekomen!

Zadkine Zuid-Hollandse Eilanden en de gemeente Spijkenisse hebben de handen ineen geslagen en hebben de muziekwedstrijd weer terug gehaald naar Spijkenisse. En daar is het niet alleen bij gebleven. In samenwerking met Mach (Hellevoetsluis), Total Music (Schiedam) en Stichting Tinte is de 'Grote Prijs' uitgegroeid naar de Grote Prijs Rijnmond en Voorne Putten.

Vrijdag 4 april 2008 vond de eerste voorronde in TexMex plaats. De grote zaal van TexMex was tot de spreekwoordelijke nok gevuld met muziekliefhebbers uit Spijkenisse en omgeving. Heaven awaits on the 2nd Floor, Mindscan, Vizor en Virtually Nothing deden meer dan hun best om een zo hoog mogelijke score te halen. Onder aanvoering van altijd enthousiaste presentatrice Puppi reageerde het publiek reageerde dan ook zeer enthousiast op de verschillende muziekstijlen.

Aan het einde van de avond mocht Mindscan zich virtueel koploper noemen in de strijd om de finaleplaatsen van de Grote Prijs. Aan het einde van alle voorrondes gaan de bands met de meeste punten door naar de finale. De (tussen) standen vind je op de website van de Grote Prijs van Rijnmond Voorne Putten.

De volgende voorronde in TexMex is op vrijdag 18 april. Aanvang: 19.30 uur
Entree: EUR 2,50

TexMex
Vredehofstraat 12-143201 CV Spijkenisse