Ingezonden persbericht


Henk Schiffmacher brengt eerste stem uit voor Veronica's Album Top 1000 Allertijden

Naarden, 7 april 2008 | Vanmorgen heeft tatoeëerder Henk Schiffmacher de eerste stem uitgebracht voor 'Veronica's Album Top 1000 Allertijden'. Hij stemde tijdens 'Kicken Wordt Wakker!' op het Johnny Cash-album 'American 3 - Solitary Man'.

Henk Schiffmacher heeft vanmorgen tijdens 'Kicken Wordt Wakker!' het startschot gegeven voor het stemmen op 'De Album Top 1000 Allertijden'. In de ochtendshow bij Radio Veronica bracht Schiffmacher de eerste stem uit met zijn keuze voor het album 'American 3 - Solitary Man' van Johnny Cash.

"Ik stem op 'American 3 - Solitary Man' van Johnny Cash, dat is zo'n ontzettend mooi album. Mijn keus is ook een beetje een ode aan de man die na zijn dood veel populairder is geworden. Ik weet niet of het dé nummer 1 gaat worden, maar het is in ieder geval wel mijn favoriet", aldus Henk Schiffmacher.

Maak kans op een schilderij van Schiffmacher
Tot en met 27 april kunnen luisteraars van het station met de beste 80's & 90's hits via radioveronica.nl ook hun stem uitbrengen voor 'De Album Top 1000 Allertijden'. Met het stemmen maken zij kans op een schilderij van de hoes van hun favoriete album uit deze lijst, geschilderd door Henk Schiffmacher die er zijn eigen aanvulling aan geeft.

De Album Top 1000 Allertijden
'De Top 1000 Allertijden' wordt uitgezonden van 5 tot en met 16 mei bij Radio Veronica.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.