Ingezonden persbericht


Persbericht

RapidSugar kiest Maconomy

Na LostBoys, the people s valley en VODW Marketing kiest RapidSugar nu ook voor de specifieke Consultancy-oplossing

Nederhorst den Berg, 7 april 2008 RapidSugar, een interactief marketingcommunicatiebureau, kiest voor de Consultancy-oplossing van Maconomy. Het Maconomy ERP (Enterprise Resource Planning) systeem combineert verschillende bestaande administratiesystemen, zoals financiën, urenschrijven, factureren en rapporteren tot één systeem. Met behulp van dit systeem wenst RapidSugar efficiënter te kunnen werken.

Onze oude systemen vereisten veel manuele handelingen , aldus Sander van der Blonk, directeur van RapidSugar. Wij hebben gekozen voor Maconomy omdat het de meest complete oplossing biedt en de enige is met een geïntegreerd planningssysteem.

RapidSugar zal ook gebruik maken van de People Planner . Het nieuwste product van Maconomy levert een bijdrage aan het plannen van personele capaciteit en andere resources over klanten en projecten.

Huib van Velthoven, Sales Manager Maconomy Benelux zegt hierover: Voorheen was het maken van planningen en het toebedelen van resources een tijdrovende taak. De Maconomy People Planner zal RapidSugar helpen projecten doelmatiger te plannen en efficiënter te laten verlopen.

Over RapidSugar

RapidSugar is een interactief marketingcommunicatie bureau. En de specialist in campagne management via e-mail, web en mobiel. RapidSugar stelt permissie, klantbeleving en inzicht in klantgedrag voorop. En bedenkt en maakt e-mailings, campagnes, lifecycle programma s en webtoepassingen met een hoge graad van interactie en personalisatie. Tot de klanten behoren Funda, Holland Casino, Makro, Nuon, Postbank, TomTom, T-Mobile, Canon Europa, TNT Post, Oxfam Novib, Karwei, Microsoft, Le Coq Sportif, C1000 en Orange Breedband. Bij RapidSugar werken 34 mensen. Zie voor meer informatie; www.rapidsugar.nl.

Over Maconomy

Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor het beheren en controleren van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, CED-Groep,Deloitte, Edelman, VODW Marketing, KplusV, Lost Boys, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl.

# # #

Perscontact

Maconomy

Brigitte van Kooten

Maconomy Benelux

Tel: 0294 280 600

mailto:bko@maconomy.nl

Nina Breuning

Edelman

Tel: 020 301 09 80

mailto:nina.breuning@edelman.com