Meer bierbeleving met `Tafeltje van Leffe'


Tafeltje van Leffe versterkt genietmoment

BREDA, 20080402 -- InBev Nederland introduceert tussen 7 en 18 april het `Tafeltje van Leffe' voor haar horecarelaties. Het `Tafeltje van Leffe' biedt alle benodigdheden om het genietmoment van Leffe bier nog verder te versterken en komt tegemoet aan de vraag van de gast voor meer bierbeleving op de horecavloer.

In de hedendaagse horeca wordt het begrip `beleving' steeds vaker genoemd als absolute succesfactor. Gasten willen bijzonder ervaringen. Leffe bier is zo'n genietbier bij uitstek en om dit genietmoment nog verder te versterken, introduceert InBev Nederland het `Tafeltje van Leffe'.

Tafeltje van Leffe
Het Tafeltje van Leffe is een authentieke borrelset in de vorm van een tableau, met vier vakjes. Twee daarvan zijn bestemd voor Leffe glazen, twee voor schaaltjes met hapjes voor pittige, hartige hapjes zoals chorizo, oude kaas, salami of olijven die passen bij de zachte, droge en fruitige smaak van Leffe Blond (6,6%) en de volle, zachte en rijke smaak van Leffe Dubbel (6,5%).

Exclusief
Het Tafeltje van Leffe is exclusief verkrijgbaar voor relaties van InBev Nederland die tussen 7 en 18 april tenminste drie 20 liter fusten Leffe Blond en/of Dubbel bestellen. Ook worden hierbij diverse promotiematerialen als posters, viltjes en ansichtkaarten geleverd om de zichtbaarheid van het Tafeltje van Leffe in de horecazaak te vergoten.

Over Leffe
Leffe is 's werelds bekendste Belgische abdijbier en marktleider in het abdijbiersegment. Leffe is een rijk en toegankelijk speciaalbier voor de echte fijnproever. Het unieke en uitgesproken karakter van Leffe geeft inhoud aan een inspirerend moment of een goed gesprek.





Ingezonden persbericht