Ingezonden persbericht


Media Alert

Albert van de Hoef Senior Account Executive bij Genesys

Genesys Telecommunications Laboratories, Inc., een dochter van Alcatel Lucent, stelt Albert van de Hoef aan als Senior Account Executive. Van de Hoef is verantwoordelijk voor het verhogen van de verkoop van Genesys-software in Nederland en het optimaliseren van klanteninteracties.

In zijn functie als Senior Account Executive ligt voor Van de Hoef een belangrijke rol weggelegd in het aangaan en behouden van klantenrelaties. Vanwege zijn succesvolle ervaring met het verkopen van technische producten verwacht Van de Hoef komende jaren een significante bijdrage te leveren aan het groeisucces van Genesys.

Voor zijn aanstelling bij Genesys vervulde Van de Hoef sinds 2000 verschillende functies bij NextiraOne. Als Territory Director was hij verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie van NextiraOne en gaf leiding aan circa 45 FTE. Daarnaast vervulde hij allerlei andere functies als Segment Manager Overheid en Senior Accountmanager. Van de Hoef werkte ook ruim vier jaar bij Alstom Nederland waar hij zich onder andere bezig hield met de verkoop van gebouwbekabelingssystemen voor zowel telefonie als dataverkeer.



Ingezonden persbericht