Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, 7 april 2008

Vrouw! 2008..... de toon is gezet voor een jaarlijks terugkerend evenement

LEEUWARDEN - Afgelopen weekend 4, 5 en 6 april vond in het WTC Expo de beurs Vrouw! plaats. Het evenement welke dit jaar voor het eerst werd gehouden trok dit jaar 9331 bezoekers. Hiermee is de toon gezet voor een jaarlijks terugkerend evenement en wordt de beurs Vrouw! toegevoegd aan de vaste beursagenda van het WTC Expo.

De nieuwsgierigheid naar de beurs Vrouw! blijkt wel uit het feit dat vrijdagmorgen 11.30 uur de eerste vrouwen al stonden te wachten om naar binnen te kunnen. Op Vrouw! konden de bezoekers hun hart ophalen bij alles op het gebied van beauty, gezondheid, kind, mode en interieur. De officiële opening werd verzorgd door televisiepresentatrice Fabienne de Vries, waarmee de sfeer er gelijk goed in zat. Succesvol dit jaar waren de Vrouw! modeshow en de kappershow van Richard Jordan. Ook bij de uiterlijke presentatie van Nelleke Mulder zat het dagelijks vol met belangstellende vrouwen. Zondag was de topdag van Vrouw! compleet met een optreden en meet & greet met Syb van der Ploeg.

Zowel exposanten als bezoekers waren enthousiast over de kwalitatieve uitstraling en de diversiteit van de beurs. Diverse standhouders lieten weten het nog nooit zo druk te hebben gehad, er waren standhouders die zondag werkelijk bijna uitverkocht waren. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op een geslaagde eerste editie van Vrouw!

De volgende Vrouw! zal plaats vinden van 3 april tot en met 5 april 2009.