Provincie Drenthe

Afsluiting N371 tussen Wittelte en Uffelte

Assen, 2 april 2008

De provincie Drenthe voert vanaf maandag 7 april tot en met zaterdag 12 april 2008 onderhoudswerkzaamheden uit aan de N371, gedeelte Wittelte-Uffelte (tussen km 13.35 en km 15.80).

In verband hiermee moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Vanaf maandag 7 april tot en met zaterdag 12 april 2008 is de hoofdrijbaan van de N371 tussen Wittelte en Uffelte in beide richtingen geheel afgesloten voor het verkeer.
* Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

* Het (brom)fietsverkeer kan gedurende de uitvoering van de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad langs de hoofdrijbaan van de N371.

* De percelen gelegen aan het afgesloten weggedeelte blijven zoveel mogelijk voor aanwonenden en/of gebruikers bereikbaar, maar op bepaalde momenten kunnen percelen tijdelijk niet of slecht bereikbaar zijn.

De weersomstandigheden kunnen het tijdstip en de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden.

De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer H. Schuiling van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 59 23. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.