Gemeente Onderbanken


Wat vindt U er nou van?

De Intergemeentelijke Sociale Dienst van de gemeenten Brunssum, Onderbanken en Landgraaf (ISD BOL) laat binnenkort een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder de mensen in die drie gemeenten die een beroep doen op de bijstand.

Wat vinden de mensen met een bijstandsuitkering van het werk van ISD BOL, krijgen ze snel hulp en antwoord op vragen, worden ze vriendelijk behandeld, zijn er dingen die beter kunnen? Met de antwoorden op deze vragen hoopt ISD BOL beter te kunnen inspelen op de wensen van haar klanten.

Daarom heeft iedereen die op dit moment een bijstandsuitkering ontvangt in de week van 14 april een vragenlijst thuisgestuurd gekregen. Deelname aan het onderzoek is uiteraard vrijwillig. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Om dit te kunnen garanderen wordt het onderzoek uitgevoerd door het externe bureau D&K Onderzoek en Opleiding. ISD BOL hoopt dat veel mensen met een bijstandsuitkering meedoen aan het onderzoek. Dan pas is het een succes. Bij ISD BOL staan de klant én zijn mening centraal!