Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Burgerjaarverslag 2007 online

De deelgemeente Feijenoord heeft geen eigen Burgerjaarverslag. De Feijenoordse gegevens zijn opgenomen in het Burgerjaarverslag van de gemeente Rotterdam.

Het gehele burgerjaarverslag 2007 kunt u in PDF downloaden, maar de informatie uit het burgerjaarverslag 2007 wordt u ook op een bijzondere manier aangeboden en wel online, inclusief een toespraak van de burgemeester.

Het online burgerjaarverslag laat u op innovatieve manier zien hoe het er in Rotterdam voorstaat met de dienstverlening, de burgerparticipatie en de signalen van mensen uit de stad, zoals klachten en bezwaren. dat gebeurt met veel voorbeelden en cijfers. De mening van Rotterdammers over deze onderwerpen komt daarbij uitgebreid aan bod.

Foto: Burgemeester Ivo Opstelten presenteert het burgerjaarverslag 2007

"Over het algemeen ging het in 2007 goed; vaak een heel stuk beter dan in 2006. Ook in vergelijking met de andere grote gemeenten scoren we op veel punten hoog. Maar we schuwen de kritiek niet. Wat niet goed ging, noemen we ook. Daar verbinden we wel verbeteracties aan. U vindt die bij de 'Aanbevelingen in 2007' in de linker kolom op de website van het burgerjaarverslag. Onder Voorbeelden staat een groot aantal beschrijvingen van projecten waarin Rotterdammers zich inzetten voor de stad. De moeite waard om te lezen!

Ze laten zien hoe de burgerparticipatie, het samenwerken aan de stad, in de praktijk verloopt. Ik ben trots op deze stadgenoten. En niet te vergeten, we besteden ook aandacht aan onze luizen in de pels: de ombudsman, het BurgerPanelRotterdam en BeVeR. Zij houden ons scherp. Ik ben benieuwd naar uw mening over dit jaarverslag."

Ivo Opstelten, burgemeester van Rotterdam